Android Uygulama Yaptırmak

 Mobil uygulama geliştirme süreci dünyayı benzeri görülmemiş bir hızda dönüştürüyor ve uygulama geliştirme şirketleri bu dönüşümde önder rol oynuyor. Android uygulama yaptırmak artık kaçınılmaz görünüyor.

Bu yeni dönem işletmelerin izlediği pazarlama şekillerinde büyük bir yenilemeyi mecburi kıldı. İnsanlar günlük gereksinimlerini karşılamak için daha kolay seçenekler ve daha rahat çözümler elde ettikçe, mobil alanda daha oldukca yer almaya başladılar. Mobil uygulama kullanım düzeyi günden güne artmaktadır.

Kapsamlı ve yoğun bir veritabanına haiz olan Google, Bing ve Yahoo benzer biçimde arama motorları, topluma devrim durumunda bir değişiklik getirdi. Ek olarak, toplumsal platformların artan popülaritesi, şirketlerin mobil alanda ilerlemesine de destek oldu.

Toplam akıllı telefon kullanıcılarının ortalama% 75’i Android destekli cihazları kullanıyor. Bu, sizin benzer biçimde işletme sahipleri için mühim bir istatistik.
Android bugün en oldukca tercih edilen mobil işletim sistemidir. Dünyanın seçkin araştırma şirketleri tarafınca meydana getirilen anketler, kullananların Android akıllı telefonlara ve mobil cihazlara yönelik eğiliminin arttığını göstermiştir.

İster mühim bir marka isterse yeni bir şirket olun, bir Android uygulamanızın olması şarttır.Bunun sonucu olarak, Android uygulama geliştirme şirketleri için talep artmıştır. Sadece, bir Android uygulama geliştirme şirketi ile emek harcamadan ilkin aşağıdaki detayları dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Bir Android uygulama yaptırmak lüzumlu mi?

Derhal ‘evet’ diye cevaplayabiliriz, android uygulama yaptırmak bir gereklilik. Bunun en mühim sebebi, dünyanın mobil ortama doğru hareket etmesini gösterebiliriz. Bu teknoloji devrimiyle insanoğlu günlük hayatlarını mobil dünyaya uyarlar hale gelmişlerdir. Ve zaman içinde, bu benimseme oranı daha da artacaktır. Muhtemelen, vites değişiklik yapmak ve müşterilerinize kıymet katan bir uygulama çözümü oluşturmak için tam da doğru zamandasınız.

İşletmeler niçin internet sayfaları ile yetinmeyi bir mobil uygulama sahibi olmak istiyorlar?

Firmalar günümüzde responsive bir internet sayfasına haiz olmak zorundadır, mobil uygulamanız yoksa mobil uyumlu (responsive) bir web siteniz kesinlikle olmalı. Sadece uygulama ve responsive internet sayfası birbiri ile tamamen aynı şeyler değillerdir. Mobil uygulamalar kullanıcılara, responsive bir web sitesinin sağlayamayacağı, sorunsuz, sezgisel ve pürüzsüz bir edinim sunar.

Android uygulama geliştirme şirketi, size iyi mi destek sunar?

Uygulama geliştirme şirketleri, yalnızca yeni iş fırsatlarına yönelmekle kalmayıp, hem de küresel aşamada daha iyi performans göstermenize destek olan oldukca gereksinim duyulan mobil uygulama geliştirme becerisiyle birleştirerek işinizin büyümesini tamamlar. Amaçlanan neticeleri üreten bir stratejik plan hazırlamak ve dağıtmak için size destek olurlar. Android uygulama yaptırmak ek olarak şunlara da destek sunar;

1. 24 × 7 Ulaşılabilirlik

Bir araştırmaya bakılırsa, averaj bir kullanıcı, akıllı telefonlarına günde iki saatten fazla süre harcıyor. Bu açık bir halde, kitlenize 24 × 7 görünür olmak için bir Android uygulamasının önemini belirtir. Bu bir tek ulaşılabilirliğinizi arttırmaz, hem de para kazanma şansınızı da artırır.

2. Müşterilerinize kıymet katın

Her işletmenin, sadık müşterilerini memnun etmek için üyelik kartları vb uygulamaları vardır. Mobil uygulama bu sistemi dijitalleştirmenize destek sunar. Müşterilerin sisteminizi süratli ve kolay bir halde kullanmalarını sağlar, ek olarak kişiselleştirilmiş teklifler sunma mevzusunda oldukca işlevseldir.

3. Etken alan kişi iştirakı

Kitlenize ve müşterilerinize her zamankinden daha etkili bir halde ulaşabilirsiniz. İyi tasarlanmış bir mobil uygulama kullanıcılarınızı meşgul etmek için etkili bir vasıta olabilir. Uygulamanız ile süratli bir yarışma yapabilir, karşılığında bir ödül sunabilir ve kitlenizi mobil uygulamanızı indirmeye ve etken olarak katılmaya çağrı edebilirsiniz.

4. Alan kişi hizmetleri

Hangi iş içinde olursanız olun, müşterileriniz bir noktada size ulaşmak isterler. Bir uygulama ile, istediğiniz süre ve her yerden destek sunarak seviyeyi yükseltebilirsiniz. Müşteriler hareket halindeyken problemlerine çözüm imal edebilirsiniz, böylece daha kurumsal bir görüntü çizerek müşterinizin gözünde imajınızı kuvvetlendirirsiniz.

5. Direkt pazarlama ortamı

Push bildirimi (uygulama kapalı iken bildirim gönderme) benzer biçimde uygulama özellikleriyle, e-posta ve metin pazarlamasından daha iyi performans gösteren kişiselleştirilmiş pazarlamanın yanı sıra direkt reklamınızı da yapabilirsiniz. Push bildirimleri için tasarlanan promosyon kampanyaları, direkt oldukları, kişisel bir dokunuşa haiz oldukları ve kullananların geçmiş davranışları ve ilgi alanlarına bakılırsa optimize edilmiş olduğu için oldukca iyi performans göstermektedir.

Bugün kullanıcılar, akıllı telefonlar yada tablet benzer biçimde akıllı cihazlarda bilgisayarlardan daha çok süre harcıyor.  Bu yüzden, bir Android uygulama yaptırmak, yalnızca müşterilerinize daha iyi hizmet vermenize değil, hem de gelir yaratma kapılarını da genişletmenize destek sunarKullananların işlemlerini süratli bir halde ele alırken sizde markanızı büyütebilirsiniz.

İşiniz için bir tek işlevsel bir uygulama geliştiren değil, hem de üstün sonuçlar için çeşitli araçlarla size destek olan deneyimli ve yetenekli bir uygulama geliştirme ajansıyla bağlantı kurmanız gerekir.

Biz 5 yılı aşkın bir süredir mobil uygulama geliştirme işindeyiz. Tecrübemiz yardımıyla hem biz hemde müşterilerimiz için verimli uygulamalar üretmekteyiz. Dolayısıyla, android uygulama yaptırmak için bir mobil uygulama geliştirme şirketi arıyorsanız, size destek olmaktan kıvanç duyarız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Google’da sıralamanızı yükseltmek için 3 yol

WordPress Hakkında Doğru Bildiğiniz Yanlışlar

WEB SİTENİZİ 2019’A HAZIRLAMAK İÇİN 5 İPUCU