WordPress Hakkında Doğru Bildiğiniz Yanlışlar

 Minik ve orta ölçekli işletmelerinizin ansızın büyümekte bulunduğunu ve içerik yönetiminizi kolaylaştırmak için yollar aradığınızı hayal edin. İçeriğinizi yönetirken markanızı oluşturmak için etkili bir sisteme ihtiyacınız var.

WordPress hakkında şu ana kadar ne duydunuz?  WordPress 2003’teki ilk başlangıcından beri kuvvetli bir halde gelişti. Gene de, WordPress ile ilgili bazı yanlış anlamalar var. İşte en göze çarpanların bazıları.

WORDPRESS SADECE AMATÖR BLOGLARI İÇİN

Aksine. Nitekim, WordPress mütevazı bir blog platformu olarak başladı. Bundan dolayı, WP basit insanların, yazarların web sitelerinde bir şeyler yayınlamalarını kolaylaştırdı. Hatta büyükanneler bile gelecek nesiller için aile tariflerini paylaşabildi.

Bugün WordPress bundan oldukca daha fazlası. WP, 2015 yılından beri ziyaretçileri çeken ve kullanıcılarına birinci derslik bir internet sayfası oluşturmak için, hazır ve sağlam bir içerik sunan bir tasarımcı sistemidir.

WORDPRESS WEB SİTELERİ BİRBİRİNİN AYNI

Artık değil. WordPress, dünyanın ilk süper kullanıcı dostu internet sayfası oluşturucusu olarak kullanılmaya başladığında, şablonlar kaçınılmaz bir aynılığa sahipti. Herhangi bir basit İnternet kullanıcısı, bir WordPress sitesine girer girmez kolayca ayırt edebiliyordu. Bu demek değilki siteler kötüydü, yalnız uyku getirici bir benzerlikleri vardı ve fazla sterildi.

Günümüzün WordPress internet sayfaları, eğer iyi yapılandırılmış, uygun şekilde optimize edilmiş ve tertipli bakımları yapılmışsa, istediğiniz kadar süslü ve heybetli görünebilir. Artık kullanıcılar video galerisi, Twitter feed’i, Feysbuk Fan Box, Abonelik seçenekleri, SEO seçenekleri ve oldukca daha fazlasını ekleme seçeneğine sahipler. WordPress, bir çok parasız yada oldukca uygun fiyatlı eklentilerle bunu mümkün kılar.

 

Güvenli alışveriş sepeti ve korumalı ödeme seçenekleri benzer biçimde tam işlevsellikler 2015 yılından bu yana WordPress sitelerinde bulunmaktadır. WordPress’te , yapacağınız sitenizin tek sınırı hayal gücünüzdür. Sitenizin görünümünün ve vereceği hissinin %100 özelleştirilebilir olmasını sağlayabilirsiniz. Böylece markanız sitenizde parlayabilir, ziyaretçilerinize benzersiz bir edinim sunar. Emlakçılardan ve fotoğrafçılardan e-ticaret güzellik ürünlerine kadar çeşitli müşteriler için yarattığımız tüm özelleştirilmiş WordPress sitelerini inceleyin.

WORDPRESS SİTENİZ YILLARDIR ÇALIŞIYOR, HİÇ YÜKSELTME YENİLEME YAPMADINIZ

Fazlaca yanlış. Kesinlikle doğru değil, derhal güncelleme yapın. Daima canlı bir çevrimiçi içerik istiyorsanız, WordPress eklentilerinizi, temalarınızı ve içeriğinizi tertipli olarak yükseltmeniz şarttır. Bu yapılacak oldukca şey olduğu anlamına mı gelir? Olabilir, sadece sonuçlar çoğu zaman çabaya kıymet. WordPress öğelerinizi güncelleme ve yönetme zamanınız yoksa, WordPress hesabınızı oluşturmanıza ve sizin için yönetmenize destek olabiliriz.

WORDRESS SADECE MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR İÇİNDİR

Gene yanlış. Bugünün WP’si asla olmadığı kadar oldukca yönlü. WordPress’in açık kaynaklı yapısı, gezegendeki en iyi programcılardan bazıları tarafınca tasarlanan ve geliştirilen canlı, devamlı gelişen bir platform oluşturur. Bugün İnternet’teki web sitelerinin dörtte birinden fazlasının WordPress enerjisini kullandığı tahmin edilmektedir. AppPresser’in ortaya çıkışından bu yana, WordPress teknolojisi ile daha çok mobil uygulama oluşturulmuştur.

WORDPRESS ESNEK DEĞİLDİR

Bu mevzuda ne söyleyeceğimizi biliyorsun. Doğal ki, WP ölçekleri. Sitenizde yüzbinlerce sayfa yada blog yazısı olabilir fakat bu sitenin performansından en küçük bir taviz vermeyecektir. Eğer öyleki olmasa iyi mi gösterim platformu ve içerik yönetim sistemi 35 milyondan fazla bloga ev sahipliği yapabilecek? İşletmelerin wordpress bir site ile büyüyemeyeceğini öne devam eden hepimiz bilgisizdir.

Gülümse Ve Nazikçe Onları Gerçekleri Araştırmaya Çağrı Et.

WordPress arayüzü kullanımı oldukca kolaydır. İçeriğinizi denetlemek ve yönetmek bir rüzgar benzer biçimde süratli bir halde yapılabilir. Kullanımı oldukça kolay olduğundan dolay biçimlendirme için harcanan süre büyük seviyede azalır. WordPress’in tam zamanlı içerik yönetim sisteminiz olarak iyi mi davranabileceği hakkında daha çok informasyon edinmek istiyorsanız, bizlere ulaşın.  İzmir Web Tasarım Ofisi olarak mükemmel bir WordPress internet sayfası ile sizi mutlu edebiliriz. Aslına bakarsan bir siteniz var ise, daha iyi hale getirebiliriz. Sitenizi iyi mi koruyacağınızı ve yükselteceğinizi gösterebiliriz yada bunu sizin için yapabiliriz. Her iki durumda da, yukarıda belirtilen kanıların yanlış bulunduğunu göreceğinizden güvenli olabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Google’da sıralamanızı yükseltmek için 3 yol

WEB SİTENİZİ 2019’A HAZIRLAMAK İÇİN 5 İPUCU